90210
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Our Team

Sophia Belova

Admin | Victim/Belov

Jessica De Gouw

Alexandra

Admin | Victim | Caitlin Stasey 

Виктор Пчьолкин

Moderator | Belov | Theo James 

Dayana.

Moderator | Criminal | Megan Fox 

Latest topics
» Спамче..Давайте, спамете на воля ;ДД
All bithces around here EmptyВто Авг 18, 2015 8:36 pm by Рок Хауърд

» Търся си половинка
All bithces around here EmptyНед Мар 09, 2014 7:03 pm by Annie Wilson

» В клуба на три пресечки от кампуса преди седмица
All bithces around here EmptyЧет Дек 19, 2013 1:16 pm by Рок Хауърд

» Миранда Кер смени Орландо Блум с Леонардо Ди Каприо!
All bithces around here EmptyСъб Ное 23, 2013 3:10 pm by Erin Silver

» Рекламирайте вашите форуми, блогове и сайтове
All bithces around here EmptyЧет Ное 07, 2013 10:12 pm by Naomi Clark

» Познайте какъв е цвета на косата на следващия
All bithces around here EmptyПон Окт 21, 2013 3:40 pm by Шелби Брайт

» Готови герои
All bithces around here EmptyСъб Окт 19, 2013 7:06 pm by Naomi Clark

» Търся си другарче за гиф рп
All bithces around here EmptyЧет Окт 17, 2013 11:47 am by Шелби Брайт

» ... ♥ Парка ♥ ...
All bithces around here EmptyВто Окт 15, 2013 1:09 pm by Шелби Брайт

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 133, на Пет Окт 11, 2024 1:41 am

All bithces around here

2 posters

Go down

All bithces around here Empty All bithces around here

Писане by Клюкарката Пет Авг 16, 2013 2:07 pm

Здравейте, милички мои.
Искрено се надявам да съм ви липсвала. Изключително съм ви благодарна, че през отсъствието ми успяхте да сътворите доста драмички. не, че съм се съмнявала във вас. Интригите летят една след друга, но аз никога не се оплаквам от работата, така че давайте в същия дух.
Да видим с кого да започна. Може би е най-добре това да са нашите тъй да кажем тарторки. Да, за Ани и Наоми говоря. Те не можаха да ме изненадат кой знае колко. Като начало със сигурност трябва да спомена за "приятелската" среща на Ани с Лиъм. Двамата се опитват да минат за близки приятели, но странно защо добрия тон бързо се изгуби от разговора им. Ясно е, че Аничка трудно успява да задържи хапливия си език, но за моя радост и Лиъм не и отстъпва. Малката очевидно не е свикнала с такова поведение. Миличка, нима си очаквала, че щом погледнеш мистър Корт и той ще ти падне в краката? Е ако е така не си познала. Май удари на камък със синеочко. Ще трябва повече да се амбицираш, ако искаш да получиш каквото си наумиш.
Та като говорим за представителите на 90210, не можем да пропуснем и другата среща на Лиъм, този път с Наоми. Разглезената богаташка много му се зарадва, но и пред нея той си показа рогцата. Странно защо госпожиците не са свикнали на хапливите му коментари. Кукличката Кларк се опита да подражава на Ани, но нещо шегичките й бяха плоски. Не се сърди Наомка, но няма как да проведеш дълбоко смислен разговор, имайки предвид повърхностното ти мислене. Не, че има нещо лошо в това да обичаш себе си, но твоето вече преминава всички граници. Трябва да имаш покритие на самочувствието, но за жалост при теб то липсва.
От друга страна, Александра се завърна в колежа. Малката кучка е лика прилика с братовчедката си Аничка. И двете обичат да използват хапливи слова, но явно имат и още нещо общо- синеочкото Корт. Какво да се прави явно семейство Уилсън харесват едни и същи неща. И тъй Александра се опитва да се докопа до момчето, по което Ани точи лиги отдавна. Явно поредната семейна война чука на вратата.
И като си говорим за мразещи се семейни членове, пред очите ми веднага изникват Дани и "обичната" му сестричка Кейси. Разговора им в бар в близост до университета не завърши по най-добрия начин. очевидно е, че малката още не е простила на батко си за разгулния му живот. Даниел се опитва да влезе в ролята на добрия син, но врялата и кипяла Кейси не желае да му повярва. Миличка и аз на твое място не бих.
Не бих могла да пропусна и срещата между господин Стюърт и малката Елинор. Всички разбрахме, че двамата са имали вземане даване и преди. Истинското лице на Даниел започна да се показва лека полека и то благодарение именно на Еличка. Господин Стюърт, не са ли ви казвали, че е неучтиво да притискате една дама с въпроси за миналото. Бъдете поне малко джентълмен, макар и всички да знаем, че вие сте джентълмен, колкото и Елинор дама. Какво да се прави, негодниците се привличат, а ти си доста привлечен от блондинката, макар и ад го отричаш. На всички им е известно как ти светват очичките, когато я видиш. Време е да и признаеш всичко това. Надали ще има успех, но няма по скучно нещо от мъж, който крие любовните си трепети зад маската на лошото момче.
Елинор успя да се забърка и в друга драма. Малката тревоманка случайно попадна на старата си познайница Розали.  Двете сигурно са се запознали в някой рехабилитационен център, имайки предвид страстта им към забранени субстанции. А и очевидно са деляли и един и същ мъж. Ако питате мен това е било някой санитар. Каквато и да е истината, Розали още не е преглътнала фактите и реши да се подаде на провокациите на Елка. И така колежът стана свидетел на първия си женски бой. Ликувайте момчета! Две секси мацки се хванаха за косите и единственото, което липсва е басейна с масло. Но спокойно и него ще подсигурим за следващия им сблъсък. и докато Елинор с гордост се хвалеше пред малката Джорджия за бойните си умения, Роузка отиде да ближе рани при Джон, който не беше особено очарован от този факт, но да си признаем никой не би бил. Холт е всеизвестна с бурните си напивания, а Уилямсън не иска да изхвърчи от работа заради нея. Между тях прихвърчаха разни искри, но брюнетката така и не му се хвърли на врата. Сенаторската щерка сигурно още гасне по изоставилата я любов, но мисля, че е време да се преориентира. Все пак колкото и драмички да сътворява още не е поставила в колекцията си секс скандал, а аз тръпна от желание да съобщя първа за него.

Това беше от мен за сега, милички.
Надявам се за следващото ми появяване да сте се постарали повече.
Цунки по муцунки.. Клюкарката
Клюкарката
Клюкарката

Брой мнения : 3

Върнете се в началото Go down

All bithces around here Empty Re: All bithces around here

Писане by Naomi Clark Пет Авг 16, 2013 2:15 pm

Ако обичаш твоите шеги са плоски, а не моите Smile
Naomi Clark
Naomi Clark
Admin

Брой мнения : 565